Help ons met de bouw van een keuken en eetzaal

Covid-19 en de oorlog in Oekraïne hebben de afgelopen jaren een serieuze impact gehad op ieder van ons. Ook bij HaKiTa is het de afgelopen jaren vrij stil geweest. 

Toch staat het leven in Tanzania niet stil… Het gebrek aan inkomsten en de prijsstijging van zowat alle producten wereldwijd hebben er echter voor gezorgd dat de uitbouw van Rockland School een serieuze achterstand heeft opgelopen.
Omdat de school een veilige thuis is voor zoveel kinderen, willen we een steentje bijdragen om de nodige werken te laten uitvoeren.

Wat er dringend moet gebeuren:
De huidige keuken voldoet niet aan de normen die de overheid oplegt. Terecht, want de keuken bevindt zich buiten en heeft geen apparatuur. De fundering voor nieuwe gebouwen is er, dus zijn we op zoek naar fondsen om de nieuwe keuken te bouwen en in te richten. Hiervoor is ongeveer 5000 euro nodig.
Ook is er nood aan een eetzaal voor de kinderen. Er is ruimte vrijgemaakt om de eetzaal onder te brengen, maar er moeten nog stoelen, tafels, bestek en servies worden aangekocht. De kostprijs hiervoor bedraagt omgerekend 1750 euro.

Iedereen die een steentje wil bijdragen kan dit nog steeds doen via een gift. Elke bijdrage maakt een verschil.

Ook zijn we op zoek naar sponsors die ons kunnen helpen, dus indien jij een bedrijf of persoon kent die interesse zou kunnen hebben, laat het ons dan zeker weten.